Отзыв о Toyota Land Cruiser 2012 года
внедорожник,
автоматическая коробка передач,
Полный привод
, пробег - 17 км, двигатель - 4.5 дизель, комплектация - Premium DLX
Всім привіт. Купив Крузака в травні 2012 році в ОД. Попередня машина була Тойота Камрі 3.5 2009р.в.. Спочатку обирав між Прадо і Туарегом, обидві машини були непоганими, але менеджер салону Тойота запропонував пройти тест-драйв Крузака 200. Він мені одразу запав в душу, і я відмовився від Прадо і Туарега. Цей автомобіль дуже великий не лише ззовні, але й в середині (з місця водія до бардачка потрібно добре тянутись, щоб його відкрити). При покупці велику увагу звертав на безпеку (10 подушок безпеки, масса авто 2.5 тонн, висота), опитав знайомих страховиків, гаїшніків, подивився статистику і дуже був вражений відсутністю летальних випадків під час ДТП. Незважаючи на свої габарити і массу Крузак пре (їде) як танк, і якщо раніше в Камрі я відчував, яка в мене дорога під колесами, то зараз ні. Таке враження, що в нас кругом європейські рівні дороги з прекрасним покриттям, навіть майже не чути як колеса відпрацьовують наші ями. Шумоізоляція прекрасна десь на рівні Туарега, в Прадо трохи гірша, дуже подобається в машині слухати музику, прекрасна аудіосистема (JBL 14 динаміків і саб). Я дуже багато їжджу, але ніколи мене машина не втомлювала, навпаки бувало не хотілося ставати, а їхати і їхати дальше. Динаміка машини чудова, обгонів немає чого боятись, потужності завжди вистачить. Тормоза хороші, але не такі різкі як на Туарега чи Прадо (дається взнаки велика масса), так що до них треба звикнути, але й не можна сказати , що їх не існує чи вони якісь ватні. Мені машина подобається, хоча багато хто критикує його дизайн, хоча машина цим дизайном випромінює силу, впевненість, надійність і в ній я відчуваю себе захищеним і впевненим. Про надійність говорити ще рано, але виходячи з власного досвіду володіння Тойоти і відгуках про Крузаки думаю, що все буде добре. Вибором задоволений повністю. Плюсы автомобиля: Динаміка. Безпека. Розхід палива як для такої ваги. Дизайн (імхо). Комфорт. Минусы автомобиля: Великі габарити в місті. Обсуждение отзываlagostos Какой расход у дизеля Вашего? Интересует разгон и длителная езда на скоростях 160-180, как он? ОТВЕТИТЬs84ua я что-то не пойму: или круизер не рестайлинговый, а полностью другой (новый) автомобиль, но такой комфорт в предыдущей версии отсутствует (прадо - лучше) да и тормоз вялый. -1ОТВЕТИТЬMihaylovich Соглашусь на счёт вялого тормоза. Производители ничего не сделали с тормозами на рестайле. А нареканий к официалам поступило очень много. А вот заменить родную тормозную систему на другую, более мощную. стоит от 3 до 8 т. евро . Думаю эти хитрые японцы приберегли это улучшение тормозов для новой, последующей модели ЛэндКруйзера. Всем Удачи . ОТВЕТИТЬАльберт Эйнштейн обратите внимание на расход у этого автомобиля. или и этот человек вводит всех в заблуждение? автору удачной эксплуатации отличного авто! +3-1ОТВЕТИТЬgoga007 Є один дуже великий мінус, автор не вказав, можливо на задньому місці не сидів під час руху. Це коли крузак розганяється до 100 км/год і чуток не рівна дорога, то взаді, як на "возі". І просидіти під час довгої поїздки дуже важко. Ще не сподобалося,як клімат працює, то холодно - то жарко! А так машина шикарна, як всередині так із всіх сторін! Удачі автору і Всім! Ні цвяха, ні жезла!!!!! ОТВЕТИТЬ |
2016
2006